zaterdag 1 september 2012

rugtasje amerika

Ohhh het eind van de vakantie is genaderd er er moest nog op het laatste moment van alles voor school geregeld worden. 
Gymschoenen bijvoorbeeld, je zou toch denken wat veranderd er nu na 6 weken, nou..... mevrouw is van maat 28 naar 30 gegaan van de gymschoenen. Dus maar goed dat we die nog even gingen passen. Gymtas........Susan gaat naar een andere school en heeft een tas met de naam van de vorige school..... Dus een ander. Jaja daar is mama dan weer handig voor. Een paar weken terug had ik al eens deze stof gekocht met de Amerikaanse vlag en nu kwam dat toch wel goed van pas. 
Ik aan het naaien, maar geen idee hoe je een rugtas maakt. Van de didi hebben wij een rugtasje gepakt en deze heeft als voorbeeld gediend. 
Ohhhh het koord, tja dat had ik eerst verknipt en daarna kwam ik er achter hoe het wel echt moest, met een beetje hulp van manlief. Uhhhh tja waar haal je op zaterdag avond rond een uur of 18.30 koord vandaan.Toen bedachten Susan en ik dat ze ooit op een festival van een paar jaar terug lange gele veters heeft gekregen bij de band Zirkus Zirkus, dus die dan maar gebruiken? Jaaaaa was het volmondige antwoord van Susan. Eindelijk hebben die dingen ook een doel, waar bewaren wel niet goed voor is.
Zie hieronder het resultaat. Wij zijn tevreden voor een eerste rugtas. Kom maar op met die gymlessen, Susan is er klaar voor. Gymbroek, check, T-shirt, check, schoenen, check, rugtus, check.
3 opmerkingen:

 1. nou ik vind de rugtas ook erg goed en mooi gelukt
  lieve groet jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar kan ze mee aankomen op de nieuwe school.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vrolijk en lekker stoer! Of cool zoals mijn kids hier zeggen :)

  BeantwoordenVerwijderen