woensdag 5 september 2012

Gewonnen Give-away ontvangen

Super blij werd ik zonet van het ontvangen van de envelop van Esther. Zoals jullie al eerder konden lezen heb ik namelijk haar give-away gewonnen. 
Susan en ik opende de envelop en daar zaten gewoon 3 kadootjes in. Namelijk 1 kaartje en een pakje voor mij maar ook 1 voor Susan. De bofkont dat ze is.! Dus wij voorzichtig openmaken, want Susan vindt het papier al prachtig :-)
Susan heeft gewoon super mooi strijkapplicaties gekregen en een sleutelhanger. Ik heb de leuke sleuterhanger gewonnen met de paddestoel erop. En dan nog een mooi kaartje met een lieve tekst erin. Wow wij zijn blij. Susan werd meteen wat vrolijker want school was vandaag niet zo leuk. Tranen moesten even vloeien maar droogde gelukkig weer op bij het openen van de envelop.

Susan is dit schooljaar naar groep 4 van een andere school gegaan namelijk Leonardo onderwijs, dit is voor degene die het niet weten, speciaal onderwijs voor hoogbegaafde kinderen. Maar tja ook dan zijn dingen wel eens moeilijk. En vandaag kreeg ze schaken en Spaans, en vooral dat laatste viel een beetje tegen. Maar dat komt vast allemaal wel weer goed.Lieve Esther heel erg bedankt voor de leuke kado's!!!!

Lieve groetjes van Susan en mij

5 opmerkingen:

 1. zo zo dat is leuk en Susan het komt wel goed hoor over 1 jaar spreek je al een beetje spaans en ik niet;-)
  wanneer gaan wij nou eens swappen Susan ik wacht en wacht maar hoor niets ;-(
  gr oma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier word ik nou vrolijk van :-) :-) ik heb blij dat Susan haar cadeautje ook leuk vind, kan ze mooi op haar zelfgemaakte spulletjes strijken. Wat spannend allemaal, Su66 voor jou en voor Susan, je zult zien dat ze het over een tijdje erg naar haar zin heeft. Lieve groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat is nog eens leuk
  lieve groet jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje, jij wordt deze week verwend! en Susan ook! Trouwens over de Leonardo school, er zit er een in zevenaar waar ik vlakbij woon en ga daar binnenkort een workshop volgen. Mijn interesse was gewekt toen bleek dat ik een meisje in de klas heb die hoogbegaafd blijkt te zijn,,,en ik denk er vaak aan over bij onze Emma. Het komt de afgelopen drie weken elke keer op mijn pad de Leonardo school. Hoe zijn jullie erachter gekomen bij Susan? Je swap is vandaag op de post gegaan. lieve groetjes kathy

  BeantwoordenVerwijderen